Cum să aibă grijă de pielea cu acnee?

Pielii cu acnee este foarte sensibilă și necesită condiții speciale de înfrumusețare. De asemenea, vă depuneți eforturi pentru a controla excesul de grăsime pentru a menține porii curați și mai rapid procesele de regenerare. Nu este nevoie de o mulțime de timp, dar are nevoie de zi cu zi perseverenta.

Consultați sfaturile noastre pentru piele cu acnee, și nu pierdeți timpul, pentru a le experimenta

29Uitați de săpun. El nu usucă pielea și stimulează producția de grăsime. Rata medicale și săpun sau o apa rece, nu mai mult de două ori pe zi. Nu ексфолирайте. Agresive procedurii de renaștere focare de acnee și independent de bacterii. Aceasta, la rândul său, crește iritarea și roșeață.

Spală-ți fața în fiecare dimineață și seară. Clar make-up și омазняването previne înfundarea porii. Folosiți loțiune sau spuma demachiant moale cu o formulă care păstrează natural de pH. Este bine să conțină acid salicilic. Ștergeți tot pe fata, se clătește și se repetă.

Spălați-vă fața și după activitatea fizică.Transpirație și de murdărie bloca porii. Se spală cu apă caldă va ajuta la reducerea interne de căldură și tensiune în țesuturi și de a elimina excesul de mucus.

Тонизирайте. Pe langa faptul ca improspateaza pielea, тоникът indeparteaza resturile de demachiant produs. Alege o formulă fără alcool și să le aplicați cu ajutorul unui tampon de bumbac. Dacă ați observat excesivă de uscare a pielii, прескачайте proceduri.

Aplica medicamente impotriva acneei, dupa curatarea fetei. Apoi, acțiunile lor vor fi cele mai eficiente. Așteptați lotiune sau тоникът să se usuce complet și numai după aceea aplicați medicamente. Lăsați să se îmbibe complet înainte de a continua la pasul următor.

În timpul zilei, folosiți хидратант cu SPF. În același timp menține pielea umedă și-l apăra de soare. Aplicați-l de zi cu zi. Seara, de asemenea, хидратирайте. Medicamente împotriva acneei și curățenie продуктиабсорбират umezeala. Folosiți o cremă sau un gel cu o ușoară некомедогенна o formulă fără grăsime și cu antibacteriene. Ea a mentine pielea hidratata si echilibrată.

Fii atent cu make-up. Mai bine să fii cumpătat, așa cum tu a alerga riscul de a astupa porii. În perioada agravată de inflamație evitați fond de bronz, pulbere și rouge. În caz contrar, alege o formulă fără grăsime și fără nici o suplimentare de coloranți și substanțe chimice.

Fii atent și la îngrijirea părului. Spălați-l în mod regulat, astfel ca la o atingere cu persoanele de grăsime, ei stimulează омазняването. Folosiți un șampon și balsam cu formulă delicată. Evitați utilizarea стилизанти, mai ales pe бретона – a dat pe piele poate bloca porii și de a provoca iritații.

Țineți mâinile departe de fata. Nu чоплете boboci, nu atingeți și nu подпирайте. În afară de faptul că разнесяте bacterii, непроницаемого deja възпалената pielii, și poate lăsa cicatrici.

30

Schimbați în mod regulat lenjeria de pat. Astfel încât să puteți evita разнасянето de bacterii și мазнинините. Hrana sanatoasa. Evitați prajit si alimente grase, sare, fructe de mare, zahăr și produse lactate, deoarece acestea conțin substanțe care contribuie la secreția. Наблягайте de alimente bogate în vitamine și minerale care întăresc pielea – nuci (nu arahide), fructe, legume, pește.

Pentru a reduce stresul. La persoanele cu акнеична pielii stresul provoacă адреналиновите glande, care stimulează producția de grăsime. Prin urmare, наспивайте bine, si de a invata diverse tehnici de relaxare.

Pielii cu acnee, tensionată probleme. Dar de ce подхождате depinde și de viteza cu care se va îmbunătăți. Dacă sunteți pacient îngrijit și atent în mediul tine de mediu, puteți face față fără probleme. Și cu alegerea potrivite produse de ingrijire a pielii va fi chiar mai ușor.